Flex Air

 

Airflex527 justerbar elevationsramme, med 27 fleksible lameller. Den justerbare hoved- og fodende reguleres af en støjsvag, men ekstra kraftig motor på 4500 Nm, der let reguleres med den trådløse betjening. Motoren har den nyeste teknologi, der giver et minimalt strømforbrug. Den har samtidig batteri-backup funktion ved strømsvigt. Der følger polstret fod- og sidestop med til sengen.

 

Air madras med luft

 

Xcellent Airtube126 madrassen består af Airtubes, der med de lodrette luftkanaler giver perfekt luftcirkulation. Airtube systemet har aktiv luftcirkulation hver gang, kroppen bevæger sig. Et intelligent system som giver maksimal luftcirkulation og åndbarhed.

 

Air snit prøve

Hårdheder
Sengen leveres i to forskellige hårdheder: medium eller fast.

Sengen fås med Air topmadras. Kernen i topmadrassen består af mini Airtubes, der med de lodrette luftkanaler giver perfekt luftcirkulation.

Xcellent Air har en "grøn profil"

Madrassen er produceret af HR skum, men i modsætning til traditionelt oliebaseret skum er Airtube madrassen produceret af solsikkeolie, der er miljøvenligt og ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

Solsikke

 

Xcellent Air er design, præget af enkelhed og rene linjer, som du kan glæde dig over de næste mange år. Vælg mellem 4 forskellige farver og skab din egen stil med forskelligt ekstra tilbehør.

Globe tekstil:

Globe hvid Globe blå Globe grå Globe sort

Hvid           Blå                 Grå             Sort

 

Højde inkl. topmadras: 39 cm.

Størrelser
Bredde: 80 / 90 / 105 / 120 / 140. Længde: 200 / 210.

Garanti
5 års reklamationsret på sengen.
15 års reklamationsret på rammebrud.