Intelligent Pocket Fjedre System
Intelligent Pocket Fjedre System
er grundkernen i enhver Xcellent madras. Madrassen er inddelt i fem komfort zoner, som følger din krops konturer. Hermed vil din rygsøjle være så lige som muligt, når du ligger på siden. Den blødere skulderzone bevirker at skulderen synker ned i madrassen, så du får den rigtige aflastning for nakke og skuldre. Hoftezonen er fastere, hvor kroppen vejer mest, netop for at støtte op om ryggen.

For at Intelligent Pocket Fjedre System skal fungere optimalt, er materiale valget af afgørende betydning. Vi bruger kun de bedste materialer, der giver en så fleksibel og åndbar madras som muligt. Derfor anvendes Talalay latex i vores mest eksklusive madrasser i 5000 serien.

Opbygningen af en Xcellent madras er udviklet specielt for at op på den bedste holdbarhed. En super elastisk lim binder polstring og Intelligent Pocket Fjedre System sammen til en enhed, der følger selv de mindste ændringer i kroppens konturer.

En kant stabil ramme omkring madrassen sikrer at du har en holdbar yderkant, så du ikke rulle ud af sengen.

Fjedretyper

Xcellent ved at mennesker er forskellige. Derfor fås madrasserne i tre forskellige typer, hvor komfort niveauet forbedres i takt med antallet af fjedre i madrassen.

Madrassens hårdhed

Hårdheden i den madras, du vælger, betyder meget for din liggekomfort. Nogle har det bedst med en blødere madras, og andre foretrækker en fastere madras. Xcellent tilbyder op til fire forskellige hårdheder; blød, medium, fast og x-fast.

Valget af hårdhed bør matche din kropsvægt, men også din højde samt kropsbygning har stor betydning, når den rigtige madras skal findes. Derfor er det vigtigt at prøve flere typer Xcellent madrasser i forskellige hårdheder.

ryg-konturer

Illustration af Xcellent-madrassens zoneindeling.

standardpocket

Standardpocket har 265 fjedre pr. m2
og 6 vindinger pr. fjeder.

multipocket

Multipocket har 505 fjedre pr. m2
og 8 vindinger pr. fjeder.

luxuspocket

Luxuspocket har 1005 fjedre pr. m2
og 13 vindinger pr. fjeder.